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Pandoli - "pandoli"

Pandoli

Per prima cosa si sciolgono 100 gr. di lievito in poco latte tiepido e s'impastano con qualche cucchiaiata di farina. Poi il tutto va messo nella farina (circa 9 etti) disposta a fontana, rompendovi 4 uova ed impastando con 1 etto di zucchero, un pizzico di sale e 2 etti di strutto (od anche di burro fuso). Lavorare bene e formare i pandoli, focaccette allungate che si mettono sulla placca del forno, imburrata. Tenerli distanti fra loro e lasciar lievitare leggermente prima di cuocere in forno a calore moderato.


"Pandoli"

First melt 100 gms. of baking-powder in tepid milk and mix it with some tablespoons of flour. Place about 900 gms. of flour on the table, make a hole in its center and put into it the melted baking-powder, together with 4 eggs, 100 gms. of sugar, a pinch of salt, 200 gms. of lard (or else melted butter). Knead well and form the Pandoli, a sort of oval-shaped buns, which ere then placed on a buttered baking-try, taking care to leave some distance between each of them. Let the Pandoli rise slightly before baking in a medium hot oven.


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